Alle receptbundels

Miljuschka kookt week 25

Receptbundels — 12 juni 2020
Door Miljuschka Witzenhausen

Misschien heb je het inmiddels al gehoord in de wandelgangen maar vanaf aanstaande maandag 15 juni kun je elke dag een heerlijk gerecht van mij verwachten op RTL! Ik ben zo blij met deze geweldige kans! En om jullie met me mee te laten koken vind je hieronder de gerechten die ik vanaf maandag t/m vrijdag elke dag met je ga delen.

Op de dagen zoals hieronder aangegeven kook ik – samen met jou – de recepten! Hoe leuk is dat! Hier vind je de hoofdgerechten, de desserts zie je vanzelf in de loop van de week verschijnen.

Maandag

Soep is naar mijn mening het ultieme comfortfood. Dus daarom heb ik voor vandaag een heerlijke romige pompoensoep met lekker veel groente voor je!

Check hier het recept voor de pompoensoep

pompoensoep

Dinsdag

Vandaag een van mijn lievelingsrecepten uit Mexico! De Mexicaanse limoenkip. Ik eet dit altijd graag met guacamole en lekkere taco’s.

Check het recept voor de Mexicaanse limoenkip met guacamole

Limoen kip met koriander

Woensdag

We hopen natuurlijk dat het volgende week weer heerlijk barbecue weer is. En wat is nou lekkerder op de barbecue dan een heerlijke steak. Hoe je de perfecte steak maakt lees je hier in de handleiding over het bakken van rundvlees. En als je twijfelt? Check dan vooral de uitzending van woensdag dan weet je meteen hoe ik het doe!

Heerlijk met een aardappelgratin en een frisse salade.

Zo bak je rundvlees perfect

Donderdag

Mijn all time favorite mag natuurlijk niet ontbreken met deze heerlijke spaghetti bolognese. Het recept maakt veel dus hou daar rekening mee. Super handig om in porties in te vriezen. Heb je altijd een kant- en klare bolognese saus voorhanden.

Check hier het recept voor de spaghetti bolognese.

Spaghetti bolognese

Vrijdag

Linzencurry met zoete aardappel

Weer of geen weer. Deze heerlijke zoete aardappelcurry met kikkererwten kan echt letterlijk altijd. Ook heel handig om extra van te maken en in te vriezen in porties. Zo heb je altijd een snelle en voedzame maaltijd op tafel!

Check hier het recept voor de zoete aardappel kikkererwt curry

Zaterdag

Vandaag kun je niet meekoken op tv maar heb ik natuurlijk wel een lekker en makkelijk recept voor je met deze pasta met spinazie!

Pasta met parmezaan en bacon

Zondag

Zondag is verwendag en dit keer is het niet alleen heel lekker maar ook nog eens gezond! Win win dus.

Check hier het recept voor deze lekkere granola taart met yoghurt. Ideaal als ontbijt of dessert.

Granola taart