Miljuschka FAQ: antwoorden op veel gestelde vragen

Categorieën: Artikelen

Ik heb een bedrijf en wil met je samenwerken

Op Miljuschka.nl is soms de mogelijkheid voor een betaalde samenwerking. Dit kan in de vorm van display advertenties of een sponsored artikel op de website of via social. Voor informatie over de mogelijkheden, de prijzen en ander vragen kun je contact opnemen met info@miljuschka.com.

Ik ben journalist wil je graag een interview met je doen

Voor media aanvragen en interview-verzoeken kun je contact opnemen met info@miljuschka.com.

Ik wil een bepaald product naar je opsturen. Kan dat?

Wat leuk! Het is het handigste als je eerst hiervoor een mailtje stuurt naar redactie@miljuschka.nl. Bij interesse zullen we delen waar dit naartoe gestuurd kan worden.

Wanneer komt Miljuschka Magazine No.2 uit?

Miljuschka Magazine No.2 belandt rond half juli bij je op de deurmat.

Kan ik je vorige magazine nog bestellen?

Helaas is dit niet mogelijk; ik laat alleen het aantal exemplaren drukken dat van tevoren gereserveerd is. Dit om papierverspilling te voorkomen. Bestellingen voor eerdere magazines zijn dus niet meer mogelijk.

Ik heb je magazine besteld, maar nog niet gekregen. Help!

Miljuschka Magazine No.2 belandt rond half juli bij je op de deurmat. Niet gekregen? Vragen over het magazine mogen gestuurd worden naar magazine@miljuschka.nl.

Ik wil je boeken kopen! Waar vind ik die?

Je vindt mijn kookboeken hier:

Ik wil je jurken kopen! Waar vind ik die?

Mijn Miljuschka by Wehkamp jurkencollectie vind je hier. 

Waar kan ik de afleveringen van je podcast vinden?

Zowel de afleveringen van Familiegeheimen met mijn moeder als Eetgeheimen met allerlei (culinaire) gasten vind je op de Podcast-pagina, maar ze zijn ook te vinden via Spotify, Apple Podcast en Deezer.

Hoeveel gram is een cup?

Maak je vaak recepten van Engelse, Australische of Amerikaanse sites dan kom je vroeg of laat het probleem van het omrekenen tegen: van cups naar grammen. Daarom heb ik hier voor jullie de meest voorkomende ingrediënten en hun maten hier opgeschreven.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!