Wil je een dagje makkelijk doen of ben je op zoek naar een gezond recept? Zelf een salade maken is dan de perfecte oplossing. Je kunt natuurlijk je eigen creaties bedenken, zeker als je een simpele salade wilt maken. Maar er zijn ook genoeg salade recepten waar je je voordeel mee kunt doen. Van maaltijdsalade tot aan bijgerecht: je vindt op mijn website uiteenlopende recepten met salade.
Salade maken doe je zo
De meeste salades hebben als basis groene bladgroenten. Met groenten en fruit voeg je kleur en smaak aan je salades toe. Pasta en rijst zorgen voor de benodigde koolhydraten en vlees, vis en ei geven elke salade wat meer body. Qua toppings heb je de keuze uit bijvoorbeeld noten, pitten en kruiden en de juiste dressing zorgt voor de perfecte finishing touch van elk salade recept. Maak bijvoorbeeld eens mijn salade met tomaten en pijnboompitten of een heerlijke witlofsalade.

Of je nu een eenvoudige salade maken wilt of een koude salade: tussen mijn recepten vind je vast en zeker een geschikt recept. Salade is nu eenmaal heerlijk om te eten en natuurlijk ook gewoon super gezond!