Alle soorten gehakt

Gehakt, ik ben er dol op. Het is een ingrediĆ«nt dat in allerlei keukens over de hele wereld wordt gebruikt. Je hebt dan ook zoveel soorten. Denk maar eens aan: kipgehakt, lamsgehakt, varkensgehakt, rundergehakt en vegetarisch gehakt. Daarnaast is gehakt best betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar. Ɖn het mooiste van alles? Je kunt er ontiegelijk veel gerechten mee maken, helemaal naar eigen wens als je kiest voor jouw favoriete gehakt. Top deal!

Mag het een onsje meer zijn?

Hoeveel gehakt je gebruikt per persoon, is vaak afhankelijk van het recept. Gelukkig vermeld ik altijd de exacte hoeveelheden voor het juiste aantal personen. Verder loods ik jou stap voor stap door het recept heen. Zo weet jij altijd hoelang je het gehakt moet bakken. Wil je gehakt invriezen? Dat kan twee maanden lang in een luchtdicht bakje.

Gehakt recepten

Ga je vandaag voor mijn wraps met gehakt of liever voor een lekkere ovenschotel met gehakt? Op miljuschka.nl heb je meer dan genoeg keuze. Wat de recepten met gehakt zo veelzijdig maakt, is dat je het kunt gebruiken als hoofdingrediënt, maar ook als toevoeging aan andere gerechten. Daarnaast kun je kiezen voor klassieke recepten, maar ook experimenteren met wat sterker gekruide gerechten. Voor iedereen staat er een lekker gehakt recept bij!

Probeer eens mijnĀ Griekse gehaktballetjes met fetakaascrĆØme en orzosalade,Ā lettuce cups met Chinees gehakt,Ā empanadas gevuld met gehakt en olijven,Ā bobotie met rundergehakt, ricotta en snijbonen,Ā kip kerrie met kipgehakt,Ā bami goreng met kip-tofugehaktballen en veel groenten,Ā oud-Hollandse, Mexicaanse en Italiaanse gehaktballen,Ā pittige noedelsoep met kipgehaktballetjes,Ā harira – pittige maaltijdsoep met linzen en rundergehakt,Ā Larb: salade van pittig gehakt in slablaadjes,Ā spaghetti met gehaktballetjesĀ of albondigas: pittige Spaanse gehaktballetjes in tomatensausĀ Ć©n ontdek zelf hoe top en veelzijdig gehakt kan zijn!

Gedoe uit, feest aan

Miljuschka Magazine

Deze feestdagen doen we het anders. Zonder gedoe en met heel veel feest! Van kerstmenu's tot comfortfood en heel veel meer. Jij hoeft je nergens zorgen om te maken.

Daarnaast bestaat Miljuschka Magazine 5 jaar! En wie jarig is, trakteert. Dus sluit je nu een abonnement af, dan krijg je daar heel veel lekkers bij.

Naar de shop
Hot, hot, hot

Populaire Thema's

Op zoek naar een lekker recept? Ik heb er genoeg voor je! Hoe, wat, waar?
Kies een thema hieronder en ik geef je alles wat ik heb.

Alle categorieƫn
Alle categorieƫn