5 x de lekkerste ovengerechten

Categorieën: Receptbundels

Miljuschka’s favorieten hebben we nu een aantal weken gedaan. Vanaf nu heb ik elke dinsdag een overzicht van een aantal van mijn favoriete gerechten. Te beginnen met mijn favoriete gerechten uit de oven!

De lekkerste ovengerechten

De oven vind ik zonder meer een van de handigste apparaten. Ik kan me niet voorstellen dat ik zonder oven zou moeten doen. Je hebt natuurlijk tegenwoordig allerlei geweldige toevoegingen op de oven. Waarvan de stoomoven er één is. Voor de onderstaande recepten heb je in alle gevallen niks speciaals nodig. Een gewone oven is voldoende. Wil je meer weten over de verschillende ovenstanden Lees dan het artikel even.

Mac n Cheese broccoli

Mac & Cheese met broccoli

We starten mijn 5 favorieten met de lekkerste Mac & Cheese. Met daarin verstopt lekker veel broccoli!

Vind hier het recept voor de Mac & Cheese met broccoli

Quiche

Een quiche is typisch zo’n gerecht wat enorm veelzijdig is. Altijd lekker en eigenlijk heel eenvoudig om te maken. Ook ideaal om restjes op te maken! In deze quiche verstopte ik doperwtjes en ham.

Vind hier het recept voor de quiche

Heerlijke frisse quiche
zalm uit de oven

Zalm uit de oven

Deze makkelijke traybake is super makkelijk en kost je qua bereidingstijd amper werk. Je legt alles op de bakplaat, schuift het in de oven en laat de oven verder het werk doen!

Vind hier het recept voor de zalm uit de oven

Zomerse lasagne

Ook een heerlijk makkelijk recept is deze zomerse lasagne. Met lekker veel groente en nog veel meer smaak.

Proberen?

Vind hier het recept voor de zomerse lasagne

Zomerse lasagne
Vlees recepten

Kip met knoflook

Misschien niet meteen een gerecht wat je elke dag gaat maken, maar wel eentje die perfect is voor het weekend. En de leftovers van de kip kun je weer voor van alles gebruiken. Van het maken van een kippenbouillon tot een salade van kipstukjes.

Vind hier het recept voor de kip met knoflook

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!