Miljuschka Magazine no. 10 vol met de lekkerste pasta recepten

Ken jij Miljuschka Magazine al? Nou, het heet dan wel magazine, maar zie het als een kookboek. Zo vind je in Miljuschka Magazine geen advertenties en serveer ik je altijd de lekkerste recepten. In de voorjaar en zomer edities krijg je er 40+ en in de winter editie zelfs 80+. En leuk nieuws, er is weer een nieuw Miljuschka Magazine te koop, de tiende editie! Het thema van Miljuschka Magazine no. 10  is pasta, pasta en nog eens pasta! Dit grote pasta nummer staat vol met de lekkerste pasta recepten.

Pasta, pasta, pasta

Ik ben dol op pasta! En laten we eerlijk zijn, wie niet? Omdat de vraag naar pasta recepten zo groot was, kon ik niet anders dan dit te kiezen als thema voor een hele speciale versie van mijn magazine. Want de 10e editie, wie had dat een paar jaar geleden gedacht?! Ik niet! Ik vier het dan ook groots met een mega winactie waarbij ik 10 prijzen weggeef, lees er hier meer over. Maar terug naar de pasta. Wat kun je verwachten van dit magazine? Pasta in alle soorten, maten én gerechten. Met maar liefst 40+ recepten, van hartig tot zoet, van zelf maken tot makkelijk kant-en-klaar. 

Pasta kookboek

Zoals ik al zei, kun je deze Miljuschka Magazine meer zien als een pasta kookboek, of zoals ik het zelf noem een pasta bijbel. Ik leer je de fijne kneepjes van het zelf pasta maken. Ook met de kids, maak je zelf de leukste gekleurde groenten pasta. Geloof me, ze zullen nooit meer zeuren om hun bordje leeg te eten. En zoals je van een pasta kookboek mag verwachten, serveer ik niet alleen het hoofdmenu, maar ook de lekkerste pasta soepen als voorgerecht, pastasalades als bijgerecht en wat dacht je van pasta als dessert? Ja, het kan! Ik maak zelfs een pastataart. Alle recepten zijn nieuw en uniek en het Miljuschka Magazine is limited edition, zorg dan ook dat jij dit pastakookboek, nu in huis haalt!

Carbonara Mil horizontaal

Pasta recepten

In het Miljuschka Magazine, serveer ik je dus 40+ gloednieuwe pasta recepten, maar ik heb er al een hoop op mijn site staan die je nu meteen kan maken. Het magazine wordt namelijk alleen gedrukt als het verkocht is en dat betekent dat ik alles in één keer verzend, halverwege april valt die dan ook bij jou op de mat. Kan je zolang niet wachten en wil je nu ook al een lekker bordje pasta koken? Dat kan! Kijk hier maar eens, dit zijn al mijn pasta recepten. Van pasta aglio e olio, tot mijn klassieke pasta bolognese en natuurlijk kunnen we de pasta Carbonara niet vergeten, je vindt ze allemaal tussen mijn pasta recepten

Miljuschka Magazine no. 10 vol met de lekkerste pasta recepten

Terwijl je dat bordje pasta naar binnen slurpt, staat je nog maar één ding te doen en dat is een exemplaar van Miljuschka Magazine no. 10 vol met de lekkerste pasta recepten, in huis halen en dan kook jij straks het hele voorjaar (en natuurlijk ver daarna) uit mijn pasta kookboek. Bestel ‘m nu!

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.