Makkelijk weekmenu voor week 29

Categorieën: Receptbundels

Week 29 alweer. Ongelofelijk hoe snel de tijd voorbij lijkt te vliegen. We zitten midden in de zomer al was het vorige week niet echt zomers weer. Niet erg, een beetje regen is ook meer dan welkom natuurlijk. Hopelijk hebben we deze week weer volop tijd voor barbecue en lekker lang buiten in de tuin hangen op warme zomerse dagen.

Ik heb in ieder geval weer een fijn weekmenu voor je gemaakt zodat je daar alvast niet meer over na hoeft te denken!

Maandag – Zalm uit de oven

zalm uit de oven

Deze heerlijke traybake met zalm kan wat mij betreft elke dag. Het is super makkelijk en je zet binnen no time een heerlijke gezinsmaaltijd op tafel.

Check hier het recept voor de zalm uit de oven

Dinsdag – surf & turf

Surf & turfspiesjes

Wat voor weer het gaat worden weet ik natuurlijk nog niet zeker maar deze surf & turfspiesjes kun je – bij regen – natuurlijk ook makkelijk thuis in de grillpan of in de koekenpan maken. Eet het met een lekkere groene salade en eventueel met gebakken aardappeltjes voor een complete maaltijd.

Check hier het recept voor de surf & turfspiesjes

Woensdag – Pastasalade met artisjok en ansjovis

Pastasalade met artisjok

Misschien geen tijd of zin om te barbecuen maar toch lekker buiten eten? Met deze pastasalade met artisjok zit je altijd goed. Lekker met veel groene asperges en een ansjovisdressing.

Check hier het recept voor de pastasalade met artisjok

Donderdag – Frisse waterkerssalade

Salade met waterkers en geroosterde tomaten

Deze heerlijke salade is vullend genoeg om te fungeren als avondmaaltijd. Zet alle losse componenten op tafel in aparte bakjes en de gezinsleden kunnen de salade samen stellen naar eigen smaak!

Check hier het recept voor de waterkerssalade

Vrijdag – Corn on the cob

Corn on the cob

Nog zo’n heerlijk vrijdagavond barbecue recept zijn deze corn on the cob Mexican style. Lekker met een stevig stuk vlees of als je het vega wilt houden met lekkere geroosterde groente van de barbecue.

Check hier het recept voor de geroosterde maiskolven.

Zaterdag – Spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese

Zaterdag is de perfecte dag voor het maken van een flinke batch van mijn spaghetti bolognese saus. En dan natuurlijk ‘s avonds vast een portie op tafel zetten.

Check hier het recept voor de spaghetti bolognese saus.

Zondag – Zomerse pavlova

Pavlova met zomers fruit

Klapstuk van de week is deze heerlijke zomerse pavlova. Zoet, verleidelijk en serieus altijd lekker.

Check het recept voor de zomerse pavlova hier.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!