Alle soorten gehakt

Gehakt, ik ben er dol op. Het is een ingrediënt dat in allerlei keukens over de hele wereld wordt gebruikt. Je hebt dan ook zoveel soorten. Denk maar eens aan: kipgehakt, lamsgehakt, varkensgehakt, rundergehakt en vegetarisch gehakt. Daarnaast is gehakt best betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar. Én het mooiste van alles? Je kunt er ontiegelijk veel gerechten mee maken, helemaal naar eigen wens als je kiest voor jouw favoriete gehakt. Top deal!

Mag het een onsje meer zijn?

Hoeveel gehakt je gebruikt per persoon, is vaak afhankelijk van het recept. Gelukkig vermeld ik altijd de exacte hoeveelheden voor het juiste aantal personen. Verder loods ik jou stap voor stap door het recept heen. Zo weet jij altijd hoelang je het gehakt moet bakken. Wil je gehakt invriezen? Dat kan twee maanden lang in een luchtdicht bakje.

Gehakt recepten

Ga je vandaag voor mijn wraps met gehakt of liever voor een lekkere ovenschotel met gehakt? Op miljuschka.nl heb je meer dan genoeg keuze. Wat de recepten met gehakt zo veelzijdig maakt, is dat je het kunt gebruiken als hoofdingrediënt, maar ook als toevoeging aan andere gerechten. Daarnaast kun je kiezen voor klassieke recepten, maar ook experimenteren met wat sterker gekruide gerechten. Voor iedereen staat er een lekker gehakt recept bij!

Probeer eens mijn Griekse gehaktballetjes met fetakaascrème en orzosaladelettuce cups met Chinees gehaktempanadas gevuld met gehakt en olijvenbobotie met rundergehakt, ricotta en snijbonenkip kerrie met kipgehaktbami goreng met kip-tofugehaktballen en veel groentenoud-Hollandse, Mexicaanse en Italiaanse gehaktballenpittige noedelsoep met kipgehaktballetjesharira – pittige maaltijdsoep met linzen en rundergehaktLarb: salade van pittig gehakt in slablaadjesspaghetti met gehaktballetjes of albondigas: pittige Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus én ontdek zelf hoe top en veelzijdig gehakt kan zijn!

Website Miljuschka CTA categoroie (2)
Discodip 2025

Mijn culinaire trip

Zin in een heerlijke dag weg en culinaire trip rond de wereld? Dat kan! Op 23, 24 en 25 mei in het Amsterdamse Bos op DiscoDip.

Naast het lekkerste eten, is er ook volop entertainment en kun je workshops en masterclasses volgen van de beste, zo ook van moi.

Bestel je tickets
Hot, hot, hot

Populaire Thema's

Op zoek naar een lekker recept? Ik heb er genoeg voor je! Hoe, wat, waar?
Kies een thema hieronder en ik geef je alles wat ik heb.

Alle categorieën
Alle categorieën