Miljuschka kookt week 26

Categories: Receptbundels

Wat een superleuke reacties heb ik gekregen op het nieuwe programma! Daar word ik oprecht heel erg blij van. Het is één ding om zelf een droom te hebben die uitkomt en weer iets heel anders als anderen het dan ook nog leuk blijken te vinden. Ik ben dus een blij mens.

En het goede nieuws is dat we ook de komende week weer een aantal geweldige uitzendingen voor je in de planning hebben staan. Wil je weer meekoken? Dan volgen hier de hoofdgerechten voor de komende week!

Maandag – zoet zure kip met nasi

zoet zure kip

Een van mijn favoriete recepten (en van jullie te oordelen naar het aantal keren dat dit recept al is gemaakt) is zoet zure kip. In plaats van rijst maak ik dit gerecht dan graag met nasi goreng.

Dinsdag – superfoodsalade met crunchy vis

Een supergezonde salade gecombineerd met een heerlijke crunchy gebakken vis. Daar word ik altijd vrolijk van!

Superfoodsalade

Woensdag – frisse quiche met doperwten

Een goede quiche kan naar mijn mening altijd en deze is heerlijk met lekker veel doperwtjes en hamblokjes. Ook heerlijk om de volgende dag mee te nemen naar je werk als lunch.

Heerlijke frisse quiche

Donderdag – Penne met geroosterde bloemkool

Penne met geroosterde bloemkool

Deze heerlijke pasta schotel zit vol met groente die door het roosteren lekker zacht en zoet is geworden. Ook lekker om hier een schepje creme fraiche doorheen te doen!

Check hier het recept voor de penne met geroosterde bloemkool.

Vrijdag – Traybake met zalm

zalm uit de oven

Dat ik fan ben van de traybake is inmiddels vast geen geheim meer. En met deze heerlijke bakplaat met zalmfilet, broccoli en aardappeltjes begin je het weekend zeker goed!

Check hier het recept voor de ovenschotel met zalm

Zaterdag – Shakshuka

Shakshuka

Vandaag moet je het even zonder mij doen maar daarom niet getreurd want met deze shakshuka maak je iedereen blij!

Zondag – Aardbeien yoghurt cheesecake

Yoghurt aardbeien cheesecake

En als uitsmijter van de week hebben we deze waanzinnig lekkere cheesecake die ik vrijdag maakte in de uitzending. Zo lekker!

Check hier het recept voor de aardbeien yoghurt cheesecake.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.