Maandag – Spinaziesoep met krokante amandel

Een goed groen begin van de dag met deze lekkere spinaziesoep. Als topping kun je variëren naar hartelust. In dit geval gebruikte ik krokant gebakken amandel, hennepzaad en verse koriander. Lust je geen koriander dan kun je dat natuurlijk weglaten.
Vind hier het recept voor de spinaziesoep
Dinsdag – Pasta met rode kool

Een lekker herfstige pasta is deze met pecorino en rode kool. Even anders dan anders, maar zeker niet minder lekker! Lekker met knapperig uitgebakken bacon ertussen. Overigens ook heel makkelijk om deze pasta vegetarisch te maken!
Vind hier het recept voor de pasta met rode kool.
Woensdag – Gepofte aardappel met makreel

Een heerlijke gepofte aardappel met makreel. Perfect om de week doormidden te breken. Serveer met een grote groene salade of geroosterde groentes.
Vind hier het recept voor de aardappel met makreelsalade
Donderdag – Gegrilde witlof met uienjam en burrata

De witlof wordt speciaal door toevoeging van de gekarameliseerde uien en de romige burrata!
Vind hier het recept voor de gegrilde witlof met uienjam en burrata
Vrijdag – Pizza met champignons

Altijd lekker voor de vrijdag; pizza! Wil je het sneller maken, gebruik dan gewoon een kant- en klare bodem uit het koelvak!
Vind hier het recept voor de pizza met champignons
Zaterdag – Stoofschotel met bokbier

Een van de lekkerste gerechten om te maken op een zaterdag. Ideaal want je kunt er makkelijk twee dagen van eten. Nog beter; de smaken worden alleen maar lekkerder de tweede dag!
Vind hier het recept voor de stoofschotel met bokbier
Zondag – kruidnootjes

Nog even en het is alweer Sinterklaas. Hoe snel gaat die tijd wel niet?
Dus hoewel het nog vroeg is kun je natuurlijk best al beginnen met het testen van het maken van de kruidnootjes.