In mijn programma Bak met Miljuschka voor 24Kitchen neem ik je mee in de wereld van het bakken. Tijdens het programma werk ik elke aflevering met een ander deegsoort. Van cakebeslag tot briochedeeg, van brooddeeg tot bladerdeeg en van maïsdeeg tot glutenvrije deegvarianten, ze passeren allemaal de revue.

Liefde voor bakken

Dit programma is me op het lijf geschreven, want bakken is onlosmakelijk aan me verbonden. Het fascineert me mateloos: een paar ingrediënten bij elkaar in een kom, wat tijd in de oven en er komt iets uit dat veel meer is dan de som der delen. Magie! Het is super-mindful om te doen (een soort mediteren eigenlijk), je huis gaat er goddelijk van ruiken en van het eindresultaat kun je niet anders dan gelukkig worden.

Bak met Miljuschka

In iedere aflevering van Bak met Miljuschka maak ik met één deegsoort twee recepten. Zo laat ik je zien wat er allemaal mogelijk is met dat ene basisrecept. Ik bak de lekkerste dingen, waarbij mijn befaamde cheesecake natuurlijk niet mag ontbreken. Allemaal hartstikke haalbaar, want je hoeft natuurlijk geen meesterpatissier te zijn om iets heel lekkers te bakken.

Bak je mee? Hieronder vind je alle recepten uit het programma.