Makkelijk weekmenu voor week 35

Categorieën: Receptbundels

Weer een heerlijk weekmenu voor de aankomende week! Dit keer staat er op het menu een makkelijke pennen met bloemkool, risotto met paddenstoelen, kersencake en nog veel meer!

Maandag – Penne met bloemkool

Dit makkelijke vegetarische gerecht is een van mijn favorieten voor een snelle maaltijd. Wil je liever vlees er aan toevoegen? Dan is dit ook heerlijk met wat krokant gebakken kipstukjes.

Vind het recept voor penne met geroosterde bloemkool

Dinsdag – Risotto met paddenstoelen

Risotto met paddenstoelen

Weer zo’n lekker doordeweeks recept is deze risotto met doperwtjes en paddenstoelen.

Vind het recept voor de risotto met paddenstoelen hier.

Woensdag – Zalmburger

Zalmburger

Deze zalmburger kun je – zoals op de foto – heel goed serveren op een broodje, maar je kunt er ook een meer complete maaltijd van maken door het te serveren met een lekkere salade zoals bijvoorbeeld deze venkelsalade met karnemelkdressing.

Donderdag – Aziatische kippensoep

Recept voor Chinese kippensoep

Soep kun je mij altijd voorzetten. Wat voor weer het ook mag worden. En deze overheerlijke Aziatische kippensoep zit vol met lekkere groente!

Vind hier het recept voor de Aziatische kippensoep

Vrijdag – Kippenvleugels met 5-spice

Vijf kruiden kippenvleugels

Deze heerlijke krokante kippenvleugeltjes zijn prima om zo te eten. Lekker als snack. Wil je er een avondmaaltijd van maken serveer het dan bijvoorbeeld met de Thaise noedelsalade

Vind hier het recept voor de kippenvleugels met 5-spice

Zaterdag – Taco de Barbacoa

Taco de barbacoa

Vandaag een gerecht uit de slowcooker. En ja die kun je ook prima gebruiken als het warm weer is. Je hoeft er tenslotte niet voor te gaan zitten om te wachten tot het klaar is… :) En je kunt er vervolgens veel verschillende gerechten mee maken. Zoals bijvoorbeeld deze taco de barbacoa!

Vind hier het recept voor de taco de barbacoa

Zondag – Kersencake met kokos

Kersencake met kokos

Zondag bakdag. En met deze overheerlijke kersencake met kokos en cacao zit je zonder meer goed.

Vind hier het recept voor de kersencake met kokos

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.