Bruschetta met geitenkaas, perzik en walnoot
10 minuten
Een zomers broodje: bruschetta met geitenkaas en verse perziken, walnoten en frisse munt. Ideaal als lunch of als hapje om aan je gasten uit te delen. Maak er dan het liefst kleine toastjes van.
Ik gebruik voor dit recept zachte geitenkaas; haal deze op tijd uit de koelkast zodat deze goed smeerbaar is. Welk brood je als basis kiest, is aan jou: ik vind wit zuurdesembrood bijvoorbeeld fantastisch voor deze bruschetta met geitenkaas.
Probeer ook eens mijn bruschetta met meloen en prosciutto
Bruschetta met geitenkaas, perzik en walnoot
Ingrediënten
- 2 stuks rijpe perzik of nectarine
- 4 sneetjes mooi brood niet te groot
- 8 stuks walnoten grof gehakt
- 100 gr zachte geitenkaas
- 2 takjes munt
- olijfolie
Instructies
- Rooster of gril de sneetjes brood tot goudbruin.
- Verdeel de geitenkaas over de vier sneetjes brood. Snij de perzik in reepjes en beleg de boterhammen hiermee. Afhankelijk van het formaat van het brood heb je aan een halve perzik genoeg.
Voedingswaarde per portie
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.