5 x de lekkerste sinterklaasrecepten

Categorieën: Receptbundels, Sinterklaas

Sinterklaas is natuurlijk bij uitstek het moment van het jaar om lekker snoepgoed op tafel te zetten. En ja natuurlijk kun je dat in de winkel kant- en klaar kopen, maar hoe leuk is het om zelf aan de slag te gaan met het maken van een aantal geweldige Sinterklaas traktaties.

Ik zette mijn vijf favorieten voor je op een rij!

Kruidnootjes

zelf kruidnootjes maken

Op nummer moet dan natuurlijk wel het maken van kruidnootjes staan. Want wat is er nou leuker dan met de kids zelf lekker kruidnootjes vers uit de oven te maken?

Vind hier het recept voor de homemade kruidnootjes

Speculaasbrokken

Speculaas met amandel

Net als kruidnootjes hoort speculaas 100% bij de Sinterklaas periode. Hoewel je natuurlijk het hele jaar door speculaasjes kunt kopen, zijn de speculaasbrokken meer specifiek voor de decembermaand.

Vind hier het recept voor de speculaasbrokken

Oud Hollandse pepernoten

oud hollandse pepernoten

Elk jaar komt er wel ergens de discussie voorbij; zijn het nou pepernoten of kruidnoten? Om die discussie maar te beslechten heb ik eenvoudigweg het recept voor beide soorten op de site staan.

Vind hier het recept voor de Oud Hollandse pepernoten

Pepernotentaart

Pepernotentaart

Stel je hebt een enorme hoeveelheid pepernoten ingekocht of zelf gemaakt. Dan is het maken van deze pepernotentaart bijna een must!

Vind hier het recept voor de pepernotentaart

No bake pompoen cheesecake

En natuurlijk mag een cheesecake niet aan het rijtje ontbreken. En wel een hele makkelijke, met lekker veel speculaas, pompoen en roomkaas. Het ultieme sintdessert!

No bake cheesecake

Vind hier het recept voor de no bake pompoen cheesecake

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!