Roze panna cotta met witte chocolade
15 minuten
Panna cotta is een heerlijk zoet Italiaans nagerecht. Ik geef de panna cotta een prachtige roze kleur en een nog verfijnder smaak door het toevoegen van wat bietenpuree. Daarna maakt de witte chocolade deze smaaksensatie helemaal af. Het is een super makkelijk recept om te maken. Succes is verzekerd. Op verjaardagen of een baby shower. Of zomaar als afsluiting van de gezinsmaaltijd. Geniet ervan!
Roze panna cotta met witte chocolade recept
Ingrediënten
Ingrediënten
- 2 gekookte bieten ongeveer 200 gr
- 2 el honing
- 1 tl vanille-extract
- 200 ml slagroom
- 200 ml melk
- 1 el agar agar plantaardige gelatine
- 30 gr witte chocolade
Instructies
Instructies
- Pureer de bieten tot een gladde puree.Verwarm de melk en room samen in een pannetje.Voeg vanille-extract, honing en bietenpuree toe.Roer met een garde de agar agar (gelatine gemaakt op basis van zeewier) erdoor, zorg dat er geen klontjes in zitten.
- Breng het mengsel heel kort aan de kook. Giet het mengsel in puddingvormpjes of glaasjes. Laat de panna cotta in de koelkast opstijven voor minstens 4 uur, het liefst de hele nacht.Garneer de panna cotta met geraspte witte chocolade.
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!