Mils Make Over Day: deze lezers kregen een Miljuschka make-over

Categorieën: ArtikelenLabel:

Een aantal weken terug, op zondag 20 juni, was het zover: Mils Make Over Day. En wat was het een feestje! Ik deel graag met jullie hoe deze gezellige dag eraan toe ging en hoe ik deze beleefd heb.

Misschien weet je het nog: ter ere van de lancering van mijn eerste magazine zette ik bij de bekendmaking van de cover een winactie op. Hierbij vroeg ik jullie om hetzelfde op de foto te gaan als ikzelf op de cover.

Uit honderden uitzendingen werden hier uiteindelijk de winnaars uitgekozen; zij ontvingen een prijzenpakket ter waarde van €1.500,- met een jurk uit mijn Wehkamp collectie, een lingeriesetje van Livera én een haar- en make-up make-over door mijn vaste team.

Lezers in de watten gelegd op Mils Make Over Day

De dag was opgedeeld in tijdsloten: zo konden we met elkaar een veilige afstand bewaren én had iedereen rustig de tijd voor de perfecte make-over. Daarnaast was iedereen die aanwezig was (negatief) getest op corona. Veiligheid voorop!

Negen winnaars kwamen naar Studio 13 in Amsterdam, klaar om volledig in de watten te worden gelegd door mijn vaste team. Roulerend gingen de winnaars de dag door. Waarbij de één begon bij Livera op te worden opgemeten voor een gloednieuw lingeriesetje, begon de andere winnaar bij de haar- en make-up om volledig omgetoverd te worden. 

Een nieuw Livera-lingeriesetje

Het was ontzettend leuk om de dames te zien stralen bij het kundige team van Livera. Bij iedere vrouw werd de bh-maat opgemeten, om vervolgens het setje te passen. Als je nog nooit je bh-maat hebt laten opmeten, moet je dat écht eens laten doen. Wist je dat een groot deel van de beha-dragers rondloopt met de verkeerde maat? Ik zou dan ook zeker aanraden om dit eens in de zoveel tijd weer eens te laten checken. Uiteraard kan dat in de winkels van Livera.

Brigitte Kramer stylede de jurken

Na Livera gingen de winnaars door naar Wehkamp, waar mijn volledige collectie hing. Mijn vaste styliste Brigitte Kramer hielp ze bij het stylen van de jurk én gaf advies welk item het beste bij iemand stond. In mijn Wehkamp-collectie is er voor elk wat wils; van een hooggesloten blousejurk tot een uitdagend strapless zomerjurkje. Een leuk hakje eronder en klaar om de make-up in te gaan!

Haar én make-up door Mettina Jager

Mettina Jager, mijn vaste visagist, zorgde er samen met haar assistent voor dat de vrouwen een mooie make-up look kregen. Hierbij accentueerde ze de sterke kanten van het gezicht. Ook nu zag ik weer wat de kracht van make-up is, door het juist aan te brengen en voor de perfecte tinten te kiezen. Bij elk persoon weer zo anders! Ook werden de haren opgestoken of in de krul gezet en.

Zodra iedereen een nieuw lingeriesetje had, een fonkelnieuwe jurk van Wehkamp had uitgekozen en bij de visagist en hairstylist was geweest, werden de vrouwen op de foto gezet door mijn vaste fotograaf Stef Nagel.

Glamourous foto’s van Stef Nagel

Als kers op de taart mochten de vrouwen op de foto bij Stef Nagel, mijn vaste fotograaf. Hij zet mensen als geen ander op de foto en wist dit uiteraard ook bij deze winnaressen te doen. Hij weet ze op de juiste manier op de kiek te ‘vangen’ om zo tot een prachtig plaatje te komen. 

Het eindresultaat:

Uiteraard werd er lekker geluncht…

Wat natuurlijk niet mocht ontbreken was een heerlijke lunch, en die had ik voorbereid. Een heerlijke gazpacho, een burrata salade met groene voorjaarsgroenten, kleine quiches met oude kaas en dragon, venkelsaucijsjes en wat mini rabarber en gember crumble tarts. En uiteraard ontbrak de citroen meringue cheesecake niet!

De dag sloten we af met een glaasje champagne. Wát een leuke ervaring was het, om op deze manier een klein gedeelte van mijn lezers te ontmoeten. Ik zag iedereen stuk voor stuk genieten en heb met iedereen even kunnen kletsen. Op dit soort moment heb ik van die kleine besefmomentjes: dat je ziet waar je het allemaal voor doet.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!