Makkelijk weekmenu voor week 39

Categorieën: Receptbundels

Ook deze week hebben we weer een heerlijk nieuw weekmenu voor je opgezet. De oude weekmenu’s vind je trouwens altijd terug in het weekmenu overzicht

Maandag – flammkuche

Flammkuche met paddenstoelen

Deze heerlijke flammkuche kun je natuurlijk maken met homemade deeg. Of je kunt er kant- en klaar flammkuche deeg uit het koelschap van de supermarkt voor gebruiken. Dat maakt het nog sneller!

Vind hier het recept voor de flammkuche met paddestoelen

Dinsdag – Pasta met rode kool

Pasta met rode kool

Een verrassend andere pasta is deze pasta met rode kool en pecorino. Er zit bacon doorheen maar je kunt het heel makkelijk vega maken door dat weg te laten. Hoewel het smaak toevoegt heeft de pecorino zelf ook al enorm veel smaak dus zonder is zeker net zo lekker!

Vind hier het recept voor de pasta met rode kool

Woensdag – Romige pompoensoep

Romige pompoensoep

Herfst is natuurlijk bij uitstek het seizoen van de overheerlijke pompoen. En deze heerlijke pompoensoep is lekker romig en kan wat mij betreft elke dag van de week!

Vind hier het recept voor de romige pompoensoep

Donderdag – Nasi goreng

nasi goreng

Nasi vind ik heerlijk en ideaal ook om restjes groente op te maken.

Vind hier het recept voor de nasi goreng

Vrijdag – Curry met zoete aardappel

Linzencurry met zoete aardappel

Kikkererwtcurry met zoete aardappel is familie favoriet hier. Maak het jezelf gemakkelijk en maak een grote pan waarbij je een gedeelte invriest voor later gebruik. Altijd handig om dit in de vriezer te hebben staan!

Vind hier het recept voor de kikkererwtencurry met zoete aardappel

Zaterdag – Gegrilde witlof met burrata

Geroosterde witlof met burrata

Gegrilde witlof met burrata. Zacht, zoet en o zo verleidelijk!

Vind hier het recept voor de gegrilde witlof met burrata

Zondag – Geboortetaart met muisjes

Geboortetaart met muisjes

Deze geboortetaart is natuurlijk eigenlijk gewoon een boterkoek. Dus of je die nu wel of niet met de muisjes wilt maken, het is altijd lekker!

Het recept voor de geboortetaart vind je hier

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.