Lunch recepten

Broodje geitenkaas recept

Samenvatting

  • Bereiden 10 min.
  • Aantal personen 1

Ingredienten

2 goede boterhammen

1 eetlepel boter

40 gram zachte geitenkaas

2 vijgen in plakjes

zout en peper naar smaak

Sharing is caring!

Wist je dat lekker eten lang niet altijd ingewikkeld om te maken hoeft te zijn? Soms is de eenvoud van een gerecht juist het sterke punt ervan. Dit broodje geitenkaas recept is daar een perfect voorbeeld van. Zelfs als je helemaal niet zo’n keukenwonder bent, gaat dit broodje maken je vast en zeker makkelijk af. Je hebt het in een paar minuten klaar zodat je er ook nog eens snel van kunt genieten. Lekker om te eten als lunchgerecht bijvoorbeeld!

Recept broodje geitenkaas met vijg: bereidingswijze

Makkelijker dan dit wordt het echt niet. Dit recept broodje geitenkaas met vijg heb je gewoon supersnel op tafel staan. En lekker dat het is! Ga ook aan de slag met het bereiden van dit heerlijke broodje. Volg daarvoor de volgende stappen.

Je begint bij dit broodje geitenkaas recept met het verwarmen van een pan op het vuur. Als de pan warm is, draai je het vuur laag. Smeer nu de onderkant van de boterhammen in met boter. Verspreid de geitenkaas over de bovenkant van de boterhammen en laat dit geheel 3 minuten zachtjes bakken. Verdeel vervolgens de vijg eroverheen. Doe de deksel op de pan en laat het nog 1 minuut op het vuur staan.

Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de broodjes geitenkaas op smaak brengen met peper en zout. Geniet er van!

Nog meer lekkers