Je kunt dit lekkere ontbijtgerecht zo eten, maar ik vind het ook super lekker om het op geroosterd brood te serveren. Aan jou de keuze!
Tips voor de perfecte omelet
Fan van ei bij je ontbijt? Probeer dan ook eens deze scrambled eggs!

Gebakken ei met tomaat: hartige omelet
Ingrediënten
Ingrediënten
- 1 ui
- 250 gram tomaten
- Halve theelepel gedroogde tijm
- 6 eieren
- Scheut olijfolie
- Zout en peper
Bereidingswijze:
Instructies
- Snij allereerst de ui fijn. Verhit vervolgens een pan op het vuur met de olijfolie en bak hierin met een snufje zout de ui 3 minuten lang. Snij de tomaten in plakken of doormidden afhankelijk van hoe groot ze zijn. Bak vervolgens de tomaten en tijm 5 minuten mee met de ui. Let op: er komt best veel vocht los maar dat hoort zo.
- Doe nu de eieren erbij in de pan. Als je in de gaten krijgt dat het aan de randjes gaat stollen, roer alles dan door. Dit herhaal je ongeveer 3 minuten lang. Maak je gebakken tomaat met ei af met een beetje gemalen peper. In principe is het gerecht al lekker genoeg om zo op te eten maar je kunt het ook op geroosterd brood doen.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.