Eetgeheimen de podcast

Categorieën: Artikelen, Podcast

Geen ander onderwerp houdt ons dagelijks zo bezig als eten! Spreekwoordelijk valt er over smaak niet te twisten, maar we weten allemaal wel beter. In mijn nieuwe podcast Eetgeheimen praat ik met mijn gasten over mijn favoriete onderwerp: eten! 

Via smaakherinneringen duik ik het leven in van mensen die ik interessant en inspirerend vind. Waar kan ik ze voor wakker maken? Wat namen ze als lunch mee naar school? Van guilty pleasures tot smaakvolle herinneringen. Van snelle hap tot sterrenrestaurants. Na iedere aflevering ontwikkel ik een recept geïnspireerd op mijn gast, zodat jij thuis ook kan meegenieten. 

Vanaf vrijdag 26 februari schotel ik jullie wekelijks een nieuwe aflevering voor. Op mijn Instagram zal ik de komende tijd mijn gasten bekend maken. Tipje van de sluier: we trappen het seizoen af met Eva Jinek!

Eetgeheimen de podcast is vanaf 26 februari iedere vrijdag te beluisteren op Spotify, Apple Podcast & Deezer

Aflevering 1 – Eva Jinek | Eend met gebakken zuurkool

In de eerste aflevering schuift niemand minder dan Eva Jinek aan bij mij aan de keukentafel. We ontdekken alle culinaire. voorkeuren van deze grande dame van de late avond Zo ontdekken we haar favoriete Tsjechische gerecht! Vertelt ze wat het goorste is dat ze ooit heeft gegeten en onthult ze haar culinaire guilty pleasures. 

Aflevering 2 – Nina Pierson | Thaise rode curry

In de tweede aflevering van Eetgeheimen is ondernemer en auteur Nina Pierson bij mij te gast. Ze vertelt over de maaltijden die haar herinneren aan haar jeugd in Thailand, haar Zweedse roots en over het succes van SLA. 

Aflevering 3 – Marije Knevel | Papardelle met runderragú

Bij mij te gast: Marije Knevel. Ze vertelt over dat ene plekje in huis waar haar koffie toch nèt iets beter smaakt, haar deelname aan Wie Is De Mol? en het geloof. 

 

Aflevering 4 – Lieke & Jetteke van Lexmond | Geroosterde groentes met gebakken vis | Andijviestamppot

In de vierde aflevering van Eetgeheimen de podcast heb ik niet één maar twee gasten: de zussen Lieke en Jetteke van Lexmond. In mijn leven is sisterhood een belangrijk thema, dus ik was heel benieuwd naar het verhaal van deze zussen: een presentatrice/actrice en een creative director/stylist, die zich helemaal hebben verdiept in het wel en wee van de maan. Ik vroeg ze het hemd van het lijf over hun jeugd, de maan, hun succes en hun relatie met eten. 

Aflevering 5 – Richard Groenendijk | Gebakken aardappels 2.0

In de 5e aflevering van Eetgeheimen de podcast is Richard Groenendijk te gast. 

Aflevering 6 – Renee Lamboo | Broodje geroosterde groentes met biefstuk

In aflevering 6 neemt Renee Lamboo ons mee naar haar favoriete eetgeheimen en deelt ze haar favoriete recept

 

 

Aflevering 7 – Vanja van der Leeden | Soto ayam

In aflevering 7 van Eetgeheimen neemt Vanja ons mee in haar eetgeheimen en deelt ze haar recept voor soto ayam.

 

 

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!