Podcast Familiegeheimen

Categorieën: Blogs, Podcast

Miljuschka gaat in podcast “Familiegeheimen” in gesprek met Astrid Holleeder. Dit jaar is Astrid genomineerd voor haar boek “Familiegeheimen”. Dochter Miljuschka heeft haar volgers uiteraard opgeroepen tot stemmen voor deze publieksnominatie van haar moeder, maar heeft haar volgers ook de mogelijkheid geboden vragen te stellen aan Astrid, welke nu middels de podcast “Familiegeheimen” worden beantwoord.

De oproep heeft geleid tot enkele duizenden vragen waarvan een kleine selectie door Miljuschka letterlijk zijn gesteld aan Astrid Holleeder.

Het gesprek geeft een bijzonder open inkijkje in de speciale band tussen moeder en dochter en geeft ondermeer antwoord op vragen als; hoe het nu met Astrid gaat, hoe zij haar dagen doorbrengt, hoe zij aan de naam Miljuschka is gekomen, welk gerecht van Miljuschka zij het allerlekkerst vindt en hoe de familiegeheimen hebben geleid tot de huidige situatie.

De podcast “Familiegeheimen” is vanaf nu beschikbaar via de bekende platformen als Spotify, Apple Music & Deezer. Het stemmen op Familiegeheimen van Astrid Holleeder kan via: https://nspublieksprijs.nl www.miljuschka.nl #astridholleeder #miljuschka #familiegeheimen #nspublieksprijs #podcast 

https://open.spotify.com/show/1YAox8SVUyC0rv4TyHOgSE?si=PfVaphBuRxm8w0ojx4Z3Fg
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!