Easy granola potjes met aardbeien

Tijd

Categorieën: Ontbijt, Recept, Snel

Ontbijten vind ik heerlijk, maar ik heb niet altijd zin en tijd om daar heel lang mee bezig te zijn. Dan zijn deze makkelijke granola potjes ideaal om klaar te maken.

Handig als je van tevoren al een portie granola hebt gemaakt met dit recept voor granola met banaan. Dat kun je makkelijk in bulk maken en wil je dan deze easy granola jars maken dan kun je het in no time in elkaar zetten.

Easy granola potjes

Het makkelijkste vind ik het om de granola potjes al zoveel mogelijk voor te bereiden. Ik maak er een aantal en bewaar die in de koeling. Het enige wat er op het laatste moment nog op komt is de granola. Die vind ik het lekkerste als het lekker crunchy is. En op de aardbeien laten liggen zorgt er toch voor dat het vocht wordt opgenomen.

Dat er dus op het laatste moment nog even overheen strooien en je makkelijke granola potjes zijn klaar voor consumptie!

Easy granola jars

Easy granola potjes – supersnel ontbijtje

No ratings yet
Bereidingstijd 10 min
Totale tijd 10 min
Gang Ontbijt
Porties 2 portie(s)

Ingrediënten
 

Ingrediënten

  • 200 gr verse aardbeien in plakjes
  • 1 el suiker
  • 250 gr Campina Biologisch volle yoghurt
  • 4 el granola of meer naar smaak

Instructies
 

Instructies

  • Meng de aardbeien met de suiker in een kom en laat dit even staan tot de aardbeien vocht beginnen los te laten, ongeveer 5 minuten.
  • Om de granola potjes te maken, neem je een jampotje en maak je twee laagjes van de aardbeien en de yoghurt. Eindig met de granola bovenop.
  • Je kunt de aardbeien en de yoghurt al van tevoren klaar maken en in de koeling bewaren. Doe dan alleen de granola erop vlak voor je gaat eten.

Disclaimer

De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.

Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.