5 x de lekkerste herfstcake

Categorieën: Receptbundels

Aan de ene kant ben ik natuurlijk een beetje verdrietig dat de zomer voorbij is. Voorbij zijn die mooie lange dagen, buiten eten en alles barbecuen. Maar dat betekent ook dat het bakseizoen officieel geopend is!

En daarom heb ik vandaag 5 x heerlijke herfstbaksels voor je. O en ik heb trouwens ook een speciale herfstcategorie aangemaakt, zodat je makkelijk alle heerlijke herfstrecepten op een rij makkelijk terug kunt vinden.

Miljuschka’s brownies

Brownies from heaven
Browniebakblik

Toegegeven; chocola kan altijd. Vind ik tenminste. En deze brownies maak ik eigenlijk het hele jaar door. Maar in de herfst en in de winter maak ik het graag met wat extra specerijen erdoor (kaneel, gember, nootmuskaat, kruidnagel en kardemom) voor dat extra herfstgevoel.

Check hier het recept voor de heerlijke brownies

Appeltulband met roomkaas frosting

Appeltulband met roomkaas frosting
Appeltulband met roomkaas frosting

Met de overdosis appel die we uit de boomgaard hebben pak ik elke kans aan om ergens appel in te stoppen. In dit geval in een heerlijke tulband die ik afmaak met een roomkaasfrosting.

Vind hier het recept voor de appeltulband met roomkaasfrosting

Chinese vijf spice cheesecake

Chinese vijf kruiden cheesecake

Ok, een cake is het natuurlijk stiekem niet helemaal. Maar met de toevoeging van de speculaas en de 5-spice vond ik dat het toch in dit rijtje thuishoorde.

Vind hier het recept voor de 5-spice cheesecake

Appelcake met yoghurt

Appelcake met yoghurt

Nog meer appel met deze lekkere appelcake!

Vind hier het recept voor de appelcake

Frangipane met peer

Peer frangipane taart

Heerlijke peer frangipane cake. Dat blijft een van mijn favoriete cake soorten!

Vind hier het recept voor de peer frangipane cake.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.