5 x de lekkerste eenpansgerechten

Categorieën: Receptbundels

De lekkerste eenpansgerechten!

Een eenpansgerecht kan altijd. Het is makkelijk, het is snel, het scheelt afwas en je kunt er letterlijk alle kanten mee op. Mijn favoriete eenpansgerechten vind je vandaag!

Pasta met spinazie en bacon

Pasta met parmezaan en bacon

Wie houdt er nou niet van pasta? En deze heerlijke versie met spinazie en bacon is geweldig en je hebt er maar 1 pan voor nodig!

Vind hier het recept voor de pasta met spinazie en bacon

Pad Thai met kip

Pad thai met kip

Met stip een van mijn favoriete recepten uit de Thaise keuken is Pad Thai. Omdat je de noedels weekt in een kommetje met water telt het als éénpansgerecht en mag dus zeker niet ontbreken in de lekkerste eenpansgerechten!

Vind hier het recept voor de Pad Thai met kip

Curry van zoete aardappel

Linzencurry met zoete aardappel

Deze heerlijke curry maak je met krokant gebakken kikkererwten. Dat is dus technisch gezien niet in dezelfde pan, maar aangezien de kikkererwten optioneel zijn tel ik m toch mee als eenpansgerecht.

Vind hier de curry van zoete aardappel

Groene erwtenrisotto

Groene erwtenrisotto

Risotto is per definitie een heerlijk eenpansgerecht. Deze vega variant is ook nog eens prachtig van kleur, maar een risotto is ook heerlijk met bijvoorbeeld champignons.

Vind hier het recept voor de groene erwtenrisotto

Shakshuka

Shakshuka

Een shakshuka mag in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. Een van mijn favoriete maaltijden uit de Midden Oosterse keuken.

Vind hier het recept voor de shakshuka

Dit is natuurlijk slechts een kleine greep uit de eenpansgerechten die je hier kunt vinden. En verwacht bovendien binnenkort weer nieuwe gerechten!

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.