Recept Ultieme New Yorks hot dog: bereidingswijze
In New York at ik, by far, de lekkerste hot dog ooit. Een heerlijk zacht broodje hotdog dat zich onderscheidde door een heerlijk worstje te combineren met het zoute van bacon, het zoete van ahornsiroop en de bijzondere smaak van truffelmayonaise. En het mooie is: je kunt deze heel erg goed thuis namaken! Ik doe naast al deze ingrediƫnten verder alles op de hot dog waar ik van houd: ketchup, mosterd en zuurkool.

Ultieme New Yorkse hot dog recept
Ingrediƫnten
Ingrediƫnten
- 4 plakken bacon
- 1 el ahornsiroop
- 1 tl lichtbruine basterdsuiker
- 2 worstjes bijvoorbeeld van Brandt&Levie
- Ketchup hoeveelheid naar smaak
- Truffelmayonaise hoeveelheid naar smaak
- Mosterd hoeveelheid naar smaak
- 40 g gekookte zuurkool
- 2 hotdog-broodjes
Bereidingswijze:
Instructies
- Meng de suiker en ahornsiroop. Haal de plakken bacon erdoorheen en bak uit in een koekenpan. Bak de worstjes gaar.
- Snijd de broodjes open en besmeer met ketchup, truffelmayonaise, mosterd of een van deze (wat jij het lekkerst vindt!). Leg de worst, zuurkool en bacon erop.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.