Frittata met spaghetti
Frittata stond eigenlijk nooit bij ons op het menu. Maar ik maak het tegenwoordig vaak van de leftovers van de avond ervoor als snack of voor in de lunchtrommel naar school. Zoals je misschien wel weet, maak ik mijn pasta‘s graag in grote porties klaar. Vaak houd ik over en vries ik een deel in. Is het nou echt veel? Dan stop ik de pasta gewoon in mijn frittata. Geloof mij, niets is lekkerder! Eigenlijk kun je gewoon ieder ingrediënt in een frittata stoppen.

Frittata met left over spaghetti
Ingrediënten
Ingrediënten
- 6 eieren
- 50 ml melk
- 150 gram geraspte jong belegen kaas
- 60 gram geraspte parmezaans
- 100 gram gekookte spaghetti
- 2 eetlepels olijfolie
Bereidingswijze:
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verwarm een pan op het vuur en smelt hierin de boter.
- Klop de eieren met de room los met de melk. Roer de kazen en de spaghetti erdoor.
- Giet het in de pan.
- Elke keer als er een randje gestold ei ontstaat, roer je dit los met een spatel.
- Zet het na 4 minuten in de oven voor nog eens 4 minuten.
- Laat het dan 8 minuten afkoelen en snijd de frittata met left over spaghetti in punten.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.