Van barbecue tot tuinfeest. Bovendien is het zonder alcohol dus voor iedereen geschikt. Voor het maken gebruik ik vaak wat extra limoen om de mango iets op te frissen. Dat is natuurlijk optioneel maar geeft net een beetje een extra kick!


Mango sunrise – zonder de alcohol!
Ingrediënten
Ingrediënten
- 1 grote mango
- 800 ml bruisend water
- 1 limoen sap en rasp
- 1-2 tl honing optioneel
Bereidingswijze:
Instructies
- Snij de mango los van de pit en haal het vruchtvlees eruit. Dit doe je over in een blender. Draai het glad tot een mousse.
- Voeg het sap van de limoen toe en de rasp en draai dit nog even door. Proef even of de mango zoet genoeg is. Zo niet dan voeg je er wat honing aan toe.
- Voeg het bruisende water toe aan de mango en roer dit goed door.
- Verdeel het over vier mooie glazen en decoreer met een schijfje limoen.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.