Sandwich time!
Dat ik niet de enige ben die dol is op een goede boterham als lunch blijkt wel uit de populariteit van de recepten voor de klassieke club sandwich en het recept voor de zalm club sandwich.
Behalve die twee toppers vind ik een “gewone” tosti op zijn tijd ook heerlijk. En deze tosti met brie en druiven is zonder meer een van mijn favorieten.
Tosti met brie en druiven
Het klinkt misschien als een aparte combinatie, maar het romige van de brie en de avocado gaat heerlijk samen met het knapperige van de toast en het zoete van de druiven. Wil je het nog completer maken, probeer dan ook eens wat pecannootjes er tussen te doen.

Tosti met brie en druiven
Aantal personen:
2
Voorbereidingstijd:
5 minuten
Bereidingstijd:
10 minuten
Totale tijd:
15 minuten
Ingrediënten
- 4 sneetjes lekker brood
- 1 avocado, pit en schil verwijderd, in schijfjes
- 10-15 druiven zonder pit
- 100 gr rijpe brie, in plakken
Instructies
- Verwarm je tostiijzer voor terwijl je de sandwiches belegd.
- Begin met de plakken brie en verdeel die over twee boterhammen. Hierop komen de schijfjes avocado.
- Daarop komen de druiven. Dit gaat het makkelijkste als je de druiven doorsnijdt.
- Smeer eventueel de buitenkant van de sandwiches in met wat boter. Dit hoeft echter niet
- Rooster in je tosti-ijzer voor ongeveer 5-8 minuten of tot goudbruin aan alle kanten en de brie mooi gesmolten is.