Club sandwich met kip
Nou ja, helemaal klassiek is deze club sandwich met kip natuurlijk niet. Ik heb er mijn eigen twist aan gegeven, maar lekker is ie zeker! En homemade is in dit geval eigenlijk altijd het beste. Ten eerste kun je geheel je eigen smaak volgen en ten tweede weet je dan tenminste zeker dat het kakelvers is. De keren dat ik een club sandwich geserveerd kreeg met oude boterhammen is helaas niet meer op een hand te tellen!
Geniet van mijn versie van deze fijne club sandwich met kip en binnenkort geef ik je mijn zalmvariant. In de tussentijd kun je eventueel ook een van de andere sandwiches nemen. Keuze genoeg! Zoals deze lekkere tosti met avocado…

Club sandwich met kip
Ingrediënten
Ingrediënten
- 6 sneetjes goed wit of bruinbrood
- 100 gr gerookte kip in plakken
- 4-6 plakken ontbijtspek uitgebakken en uitgelekt
- 3 tomaten in plakken
- 1 krop botersla
- 2-3 el mayonaise
- 1 avocado geprakt
- 2 gebakken eieren
- Chips of patat om te serveren
Bereidingswijze:
Instructies
- Rooster de sneetjes brood in een broodrooster of een grilpan tot goudbruin.
- Begin met het beleggen met een laag mayonaise. Hierop komt de botersla, dan de plakken tomaat en de gerookte kip. Hierop komt de tweede boterham. Deze beleg je achtereenvolgens met de geprakte avocado, het gebakken ei en de plakjes ontbijtspek.
- Eindig met de laatste snee brood en steek er een prikker door.
- Serveer naar wens met chips of patat

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.