Een variant op de klassieke club sandwich
En hier is ie dan! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het moeilijk vind om te bedenken welke club sandwich ik het lekkerste vind. Deze met zalm en roomkaas of de meer traditionele versie van club sandwich met bacon, avocado en kip.
Dit is een heerlijke snelle lunch. Tip: wel het brood altijd even roosteren. Door het roosteren blijft het lekker krokant. Doe je dat niet, dan neemt het brood sneller het vocht op uit de roomkaas en uit de zalm waardoor het wat zompig kan worden.
Geniet van deze heerlijke club sandwich!

Club sandwich zalm
Ingrediënten
Ingrediënten
- 6 sneetjes goed brood
- 100 gr zalm
- 100 gr roomkaas
- 1 el gesneden bieslook
- 1 el gesneden dille
- 1/2 komkommer in plakjes
- 1 avocado geprakt
- Sla naar keuze
- Chips of patat om te serveren
Bereidingswijze:
- Rooster het brood in een grillpan of in een broodrooster.
- Beleg het eerste sneetje brood met geprakte avocado, daarop sla en daarop komkommerplakjes. Hierop komt de tweede snee brood.
- Meng de roomkaas met de dille en bieslook en smeer dit in een laag op de tweede snee brood. Beleg met de gerookte zalm en dek af met de laatste snee brood.
- Serveer met chips of patat.
Voedingswaarde per portie

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.