Frittata
Frittata is een gerecht van Italiaanse oorsprong. Het lijkt een beetje op een kruising tussen een omelet en een quiche. Het is net iets dikker en rijker van smaak dan een omelet. Ik maak het gerecht in basis van eieren en melk en vul het met alles wat ik lekker vind.

Frittata met zalm, munt, doperwten en feta
Ingrediënten
- 6 eieren
- 50 ml melk
- 2 eetlepels boter
- 75 gr gerookte zalm
- 50 gr doperwten
- 5 takken munt (alleen de blaadjes)
- 50 gr feta
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Verwarm een pan op het vuur en smelt hierin de boter.
- Klop de eieren los met de melk.
- Roer de gerookte zalm, doperwten, munt en feta erdoor. Giet het in de pan
- Elke keer als er een randje gestold ei ontstaat, tijdens het bakken, roer je dit los met een spatel.
- Zet het na 4 minuten in de oven voor nog eens 4 minuten.
- Laat 8 minuten afkoelen en snijd de frittata in punten.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.