Lunch recepten

Bietenwraps met hummus en rosbief

Samenvatting

  • Voorbereiden 5 minuten
  • Bereiden 5 minuten

Ingredienten

4 bietenwraps (No Fairytales)

1 bakje hummus

8 plakken rosbief

50 gr geraspte wortel

50 gr veldsla

Sharing is caring!

bietenwraps met hummus en rosbief

Bietenwraps met hummus

Voor drukke dagen vind ik een snelle lunch altijd heel fijn. Nog fijner is het als je diezelfde lunch ook makkelijk mee kunt nemen voor onderweg. Deze bietenwraps voldoen aan allebei die voorwaarden.

Om ze te maken gebruik ik kant- en klare bietenwraps. Je hebt tegenwoordig overigens meer keuze dus je kunt hier natuurlijk ook wortelwraps of wat voor andere soort wrap dan ook voor gebruiken.

Besmeren

Om de bietenwraps te besmeren gebruik ik hier hummus, maar het is ook erg lekker met een klein beetje mayonaise of met guacamole. Hier koos ik ervoor om rosbief te gebruiken. Dat vind ik heerlijk en het is lekker mager.

De wraps zijn ook erg lekker met gerookte zalm overigens. De combinatie van de bietenwraps met roomkaas en gerookte zalm bijvoorbeeld is ook een topper.

Met groente

Om vooral ook aan mijn dagelijkse groentebehoefte te komen doe ik overal groentes op en in. In dit geval koos ik voor knapperige geraspte wortel en veldsla. Heerlijk!

Wil je de wraps ook maken en volg je het ww programma momenteel? De wraps zijn per persoon ongeveer 5 punten.

bietenwraps met hummus en rosbief

Bietenwraps met hummus en rosbief

Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten

Ingrediënten

  • 4 bietenwraps (No Fairytales)
  • 1 bakje hummus
  • 8 plakken rosbief
  • 50 gr geraspte wortel
  • 50 gr veldsla

Instructies

  1. Besmeer elke wrap met een laag van de hummus
  2. Leg hier per wrap twee plakken rosbief op en bedek met de geraspte wortel en de veldsla
  3. Rol de wraps strak op en snij ze in stukjes van ongeveer 3 cm.
  4. Wil je de wraps meenemen als lunch dan doormidden snijden en in een broodtrommeltje doen.

Nog meer lekkers