Bietenwraps met hummus
Voor drukke dagen vind ik een snelle lunch altijd heel fijn. Nog fijner is het als je diezelfde lunch ook makkelijk mee kunt nemen voor onderweg. Deze bietenwraps voldoen aan allebei die voorwaarden.
Om ze te maken gebruik ik kant- en klare bietenwraps. Je hebt tegenwoordig overigens meer keuze dus je kunt hier natuurlijk ook wortelwraps of wat voor andere soort wrap dan ook voor gebruiken.
Besmeren
Om de bietenwraps te besmeren gebruik ik hier hummus, maar het is ook erg lekker met een klein beetje mayonaise of met guacamole. Hier koos ik ervoor om rosbief te gebruiken. Dat vind ik heerlijk en het is lekker mager.
De wraps zijn ook erg lekker met gerookte zalm overigens. De combinatie van de bietenwraps met roomkaas en gerookte zalm bijvoorbeeld is ook een topper.
Met groente
Om vooral ook aan mijn dagelijkse groentebehoefte te komen doe ik overal groentes op en in. In dit geval koos ik voor knapperige geraspte wortel en veldsla. Heerlijk!

Bietenwraps met hummus en rosbief
Ingrediënten
- 4 bietenwraps No Fairytales
- 1 bakje hummus
- 8 plakken rosbief
- 50 gr geraspte wortel
- 50 gr veldsla
Bereidingswijze:
- Besmeer elke wrap met een laag van de hummus
- Leg hier per wrap twee plakken rosbief op en bedek met de geraspte wortel en de veldsla
- Rol de wraps strak op en snij ze in stukjes van ongeveer 3 cm.
- Wil je de wraps meenemen als lunch dan doormidden snijden en in een broodtrommeltje doen.
Voedingswaarde per portie

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.