5 x de allermakkelijkste koekjes om te bakken voor Vaderdag

Categorieën: Receptbundels

Op Vaderdag is het natuurlijk leuk als je kids – of jijzelf – wat persoonlijks maken voor papa. Daarom heb ik hier mijn favoriete super eenvoudige koekjes voor je op een rij gezet. Van de paaskoekjes (waar je nu natuurlijk een ander vormpje voor gebruikt) tot de koekjes met niet meer dan drie ingrediënten! Succes verzekerd.

Alleen voor het bedienen van de oven wil je er waarschijnlijk even zelf bijblijven, afhankelijk van de leeftijd van de kids. En deze koekjes zijn natuurlijk ook fantastisch om te geven aan opa’s, bonuspapa’s, stiefpapa’s, ooms of iemand anders!

Op zoek naar een goed Vaderdag cadeau? Ik maakte hier een lijstje met mijn favoriete presentjes.

Roomboterkoekjes

Deze roomboterkoekjes zijn altijd een succes en een prima koekje om te maken met de kinderen. Gebruik uitstekers die nu van toepassing zijn. Het recept is verder exact hetzelfde.

Paaskoekjes

Kokosmakronen

Bij deze kokosmakronen kunnen de kids lekker zelf met de handjes in het – plakkerige – deeg. Laat ze zelf de koekjes vormen en goed aandrukken.

Kokosmakronen

Pindakaaskoekjes

Nog een winnaar zijn deze pindakaaskoekjes. Zo eenvoudig dat iedereen ze kan maken. En leuk om de kinderen deze zelf te laten kneden en vormen op de bakplaat. Je kunt ze naar wens ook nog bestrooien met een beetje suiker bovenop. Alhoewel ze al zoet genoeg zijn van zichzelf. Maar feestelijk ziet het er wel uit!

Pindakaaskoeken

Havermout chocolate chip koekjes

Wil je iets gezondere koekjes voorschotelen dan kun je deze super lekkere en super makkelijke havermout koekjes maken.

3 ingredient havermout

Chocolade vlechtbrood

En last maar zeker nog least hebben we deze overheerlijke en prachtige babka. Dit chocolade vlechtbrood is heel eenvoudig om te maken en ziet er prachtig uit. Benodigdheden? Slechts twee ingrediënten!

Chocolade vlechtbrood

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!