Tosti met drie soorten kaas
Kaas. Wat mij betreft kun je nooit genoeg kaas op een tosti doen. Wat is er nou lekkerder dan heerlijk gesmolten kaas met knapperig brood? Dat is toch een van ultieme ervaringen als je het mij vraagt.
Deze tosti maak ik met drie soorten kaas. De een zacht en romig, de ander zout en pittig, maar alledrie goede kazen.
Vind je het nou een beetje teveel kaas en wil je er liever nog wat fris bij? Je kunt de tosti ook prima beleggen met nog wat extra rucola, tomaat, avocado en serveer het met een lekker pittige mango chutney.
Of probeer eens deze tosti met gerookte kip

Tosti met drie heerlijke kazen
Ingrediënten
Ingrediënten
- 100 gr bleu d'auvergne
- 1 bol mozzarella
- 50 gr parmezaanse kaas
- 4 sneetjes brood
Bereidingswijze:
Instructies
- Zet je tosti ijzer aan. Beleg twee sneetje brood met de verschillende kazen.
- Leg de andere boterham erop en leg onder het tosti apparaat tot goudbruin en de kaas gesmolten.
- Recepten
- Brood recepten
- Dieetsoorten
- Lunch recepten
- Sandwiches
- Tosti recepten
- Tussendoortjes
- Vegetarische recepten

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.