Radijsdip met ricotta
30 minuten
Recept Radijsdip met ricotta: bereidingswijze
Radijsjes! Ze kunnen mij niet pittig genoeg zijn. Voor mij zijn ze pas perfect als mijn mond in brand staat. Maar niet iedereen wil het zo intens. Dus hier is een recept voor een radijsdip met ricotta. De ricotta verzacht de scherpe smaak van de radijs maar wordt daardoor zelf ook lekker spicey! Makkelijk te maken. Snel klaar!
Radijsdip met ricotta recept
Ingrediënten
Ingrediënten
- 1 bos radijs met loof
- 150 gr ricotta
- Peper en zout
- 1 el citroensap
Instructies
Instructies
- Haal het loof van de radijsjes en bewaar de mooie blaadjes loof.
- Was de radijs en het loof in koud water en droog goed af.
- Snijd de radijs in heel kleine blokjes.
- Hak 4 takjes van het loof heel fijn en meng met de radijs.
- Meng de ricotta en citroensap erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de radijsdip op een crackertje of toastje en garneer met een beetje radijsloof.
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.
Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!