Radijsdip met ricotta

30 minuten

Recept Radijsdip met ricotta: bereidingswijze

Radijsjes! Ze kunnen mij niet pittig genoeg zijn. Voor mij zijn ze pas perfect als mijn mond in brand staat. Maar niet iedereen wil het zo intens. Dus hier is een recept voor een radijsdip met ricotta. De ricotta verzacht de scherpe smaak van de radijs maar wordt daardoor zelf ook lekker spicey! Makkelijk te maken. Snel klaar!

Radijsdip met ricotta

Radijsdip met ricotta recept

No ratings yet
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Basisrecept
Porties 6 portie(s)

Ingrediënten
 

Ingrediënten

  • 1 bos radijs met loof
  • 150 gr ricotta
  • Peper en zout
  • 1 el citroensap

Instructies
 

Instructies

  • Haal het loof van de radijsjes en bewaar de mooie blaadjes loof.
  • Was de radijs en het loof in koud water en droog goed af.
  • Snijd de radijs in heel kleine blokjes.
  • Hak 4 takjes van het loof heel fijn en meng met de radijs.
  • Meng de ricotta en citroensap erdoor en breng op smaak met peper en zout.
  • Serveer de radijsdip op een crackertje of toastje en garneer met een beetje radijsloof.

Disclaimer

De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!

 

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.