Recept Radijsdip met ricotta: bereidingswijze
Radijsjes! Ze kunnen mij niet pittig genoeg zijn. Voor mij zijn ze pas perfect als mijn mond in brand staat. Maar niet iedereen wil het zo intens. Dus hier is een recept voor een radijsdip met ricotta. De ricotta verzacht de scherpe smaak van de radijs maar wordt daardoor zelf ook lekker spicey! Makkelijk te maken. Snel klaar!

Radijsdip met ricotta recept
Ingrediƫnten
Ingrediƫnten
- 1 bos radijs met loof
- 150 gr ricotta
- Peper en zout
- 1 el citroensap
Bereidingswijze:
Instructies
- Haal het loof van de radijsjes en bewaar de mooie blaadjes loof.
- Was de radijs en het loof in koud water en droog goed af.
- Snijd de radijs in heel kleine blokjes.
- Hak 4 takjes van het loof heel fijn en meng met de radijs.
- Meng de ricotta en citroensap erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de radijsdip op een crackertje of toastje en garneer met een beetje radijsloof.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.