Midden-Oosterse chopped salad

 

Chopped salad
Totale tijd10 minuten

Midden-Oosterse chopped salad

5 van 3 stemmen
Printen

Ingrediënten

4 personen
  • 3 el extra vergine olijfolie
  • sap van 1 citroen
  • 2 tl ras el hanout
  • zout en zwarte peper
  • ½ komkommer in stukken
  • 8 radijsjes in kwarten
  • 8 trostomaatjes in kwarten
  • 3 lente-uitjes in stukjes
  • 2 kropjes babyromaine in stukken
  • pitten van ½ granaatappel
  • 3 takjes munt blad fijngehakt
  • 3 takjes peterselie blad fijngehakt

Bereidingswijze: 

  • Mix de extra vergine olijfolie en het citroensap met de ras el hanout, zout en peper tot een dressing.
  • Doe de komkommer, radijs, tomaat, lente-ui, romaine en de helft van de granaatappelpitten in een mengkom. Strooi de munt en peterselie erbij, druppel er de dressing overheen en meng alles goed door elkaar.
  • Bestrooi de chopped salad met de rest van de granaatappelpitten.
  • Lekker met platbrood.
Miljuschka in Mexico

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Meer over Miljuschka
Chopped salad

Cheesecakeboek miljuschka
Mijn cheesecake

“Ik zag wel dat je naar m’n cheesecake”

Mijn jarenlange droom is eindelijk uitgekomen, mijn eigen cheesecakeboek. Ik heb maar liefst 18 jaar aan dit boek gewerkt. Wat je kan verwachten?

Meer dan 80 recepten en voor elke gelegenheid de perfecte cheesecake.

Naar de shop
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.