Midden-Oosterse chopped salad

 

Chopped salad
Totale tijd10 minuten

Midden-Oosterse chopped salad

5 van 3 stemmen
Opslaan Printen

Ingrediënten

4 personen
  • 3 el extra vergine olijfolie
  • sap van 1 citroen
  • 2 tl ras el hanout
  • zout en zwarte peper
  • ½ komkommer in stukken
  • 8 radijsjes in kwarten
  • 8 trostomaatjes in kwarten
  • 3 lente-uitjes in stukjes
  • 2 kropjes babyromaine in stukken
  • pitten van ½ granaatappel
  • 3 takjes munt blad fijngehakt
  • 3 takjes peterselie blad fijngehakt

Bereidingswijze: 

  • Mix de extra vergine olijfolie en het citroensap met de ras el hanout, zout en peper tot een dressing.
  • Doe de komkommer, radijs, tomaat, lente-ui, romaine en de helft van de granaatappelpitten in een mengkom. Strooi de munt en peterselie erbij, druppel er de dressing overheen en meng alles goed door elkaar.
  • Bestrooi de chopped salad met de rest van de granaatappelpitten.
  • Lekker met platbrood.
Miljuschka in Mexico

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Meer over Miljuschka
Chopped salad

Gedoe uit, feest aan

Miljuschka Magazine

Deze feestdagen doen we het anders. Zonder gedoe en met heel veel feest! Van kerstmenu's tot comfortfood en heel veel meer. Jij hoeft je nergens zorgen om te maken.

Daarnaast bestaat Miljuschka Magazine 5 jaar! En wie jarig is, trakteert. Dus sluit je nu een abonnement af, dan krijg je daar heel veel lekkers bij.

Naar de shop
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.