Mangosalsa: fris en pittig
15 minuten
Recept Mangosalsa: bereidingswijze
Salsa is het Spaanse en Italiaanse woord voor saus. Salsa’s zijn vaak pittige sauzen uit de Latijns-Amerikaanse keuken. Met deze mangosalsa combineer je pittig met zoet. Mijn favoriete combinatie van smaken. Zet een schaaltje tortilla chips op tafel. De mango salsa saus erbij en dippen maar!
Snijd de mango’s in mooie blokjes, snipper de rode ui, snijd de rode peper of jalapeño-peper fijn (houd de zaadjes erin als je van extra pittig houdt), snijd de rode paprika in kleine blokjes gesneden (zonder zaadlijsten). Pers 1 el citroensap uit. Meng alle ingrediënten bij elkaar in een kom en breng op smaak met wat olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper. Zet in de koelkast tot gebruik.
Mangosalsa recept
Ingrediënten
Ingrediënten
- 2 mango’s
- 1 rode ui
- Een paar takjes verse koriander
- 1 rode peper of jalapeño-peper
- 1/2 rode paprika
- 1 el citroensap
- Scheutje olijfolie
- Zout en versgemalen zwarte peper
Instructies
Instructies
- Snijd de mango’s in mooie blokjes, snipper de rode ui, snijd de rode peper of jalapeño-peper fijn (houd de zaadjes erin als je van extra pittig houdt), snijd de rode paprika in kleine blokjes gesneden (zonder zaadlijsten). Pers 1 el citroensap uit.
- Meng alle ingrediënten bij elkaar in een kom en breng op smaak met wat olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper. Zet in de koelkast tot gebruik.
Disclaimer
De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.