Recept Mangosalsa: bereidingswijze
Salsa is het Spaanse en Italiaanse woord voor saus. Salsa’s zijn vaak pittige sauzen uit de Latijns-Amerikaanse keuken. Met deze mangosalsa combineer je pittig met zoet. Mijn favoriete combinatie van smaken. Zet een schaaltje tortilla chips op tafel. De mango salsa saus erbij en dippen maar!
Snijd de mango’s in mooie blokjes, snipper de rode ui, snijd de rode peper of jalapeño-peper fijn (houd de zaadjes erin als je van extra pittig houdt), snijd de rode paprika in kleine blokjes gesneden (zonder zaadlijsten). Pers 1 el citroensap uit. Meng alle ingrediënten bij elkaar in een kom en breng op smaak met wat olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper. Zet in de koelkast tot gebruik.

Mangosalsa recept
Ingrediënten
Ingrediënten
- 2 mango’s
- 1 rode ui
- Een paar takjes verse koriander
- 1 rode peper of jalapeño-peper
- 1/2 rode paprika
- 1 el citroensap
- Scheutje olijfolie
- Zout en versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze:
Instructies
- Snijd de mango’s in mooie blokjes, snipper de rode ui, snijd de rode peper of jalapeño-peper fijn (houd de zaadjes erin als je van extra pittig houdt), snijd de rode paprika in kleine blokjes gesneden (zonder zaadlijsten). Pers 1 el citroensap uit.
- Meng alle ingrediënten bij elkaar in een kom en breng op smaak met wat olijfolie, zout en versgemalen zwarte peper. Zet in de koelkast tot gebruik.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.