Lunch recepten

Tosti met avocado recept

Samenvatting

  • Bereiden 10 min.
  • Aantal personen 1

Ingredienten

2 sneden oud brood

1/2 avocado

50 gram zachte korstloze geitenkaas

4 takjes koriander

1 limoen

zout en peper

boter

Sharing is caring!

Houd je heel erg van het eten van tosti’s maar ben je op zoek naar een wat spannendere variant? Dan is mijn tosti avocado recept vast en zeker een aanrader voor je. Zo’n tosti is gevuld met zachte geitenkaas, avocado en koriander. Is weer eens wat anders dan de standaard tosti’s met ham en kaas toch? Ik weet zeker dat je verrast zult zijn door de heerlijke smaak van mijn tosti avocado met kaas.

Recept tosti avocado met kaas: bereidingswijze

Verrassend lekker van smaak en helemaal niet moeilijk om te maken: dat zijn de kenmerken van mijn tosti avocado met geitenkaas. Hoe je van dit broodje kunt genieten? Door de volgende stappen van mijn tosti avocado recept goed op te volgen.

Je begint met het op 1 boterham prakken van de halve avocado. Bewaar de andere helft in de koelkast, die kan je morgen wellicht nog best voor een ander gerecht gebruiken. Of maak gewoon direct twee avocado tosti’s, dan kan je de hele avocado gebruiken.

Smeer op de andere boterham de zachte geitenkaas. Hak nu de koriander fijn en verdeel het over de geitenkaas. Rasp de limoenschil op de avocado. Doe daar nog wat zout en peper overheen. Nu klap je de boterhammen dubbel en beboter je ze aan de buitenkant. Toast je avocado tosti net zo lang tot deze goudbruin is.

Je ziet het: echt moeilijk is het niet om deze tosti te maken. En de smaak gaat je zeer zeker verrassen. Misschien wil je voortaan wel helemaal geen andere tosti’s meer!

Nog meer lekkers