Toetje voor in je gourmetpan: s’mores

Naast de lekkere vleesjes, vis en groenten die je op de gourmet bakt, maak je er ook heerlijke toetjes op. Geloof het of niet, maar ik deel het recept voor de ultieme gourmet smores met je. Dat alles gezellig aan tafel. Een heerlijk zoet gourmet recept!

S’mores

Op mijn website vind je niet voor niets meerdere recepten met s’mores. Het is gewoon zo ongelooflijk lekker. Heb je nu geen idee waar ik het over heb? Smores is een zoete lekkernij uit Amerika. Het is echt zo’n typisch kampvuur recept waarbij je een marshmallow boven het vuur houdt en dit vervolgens samen met een blokje chocolade tussen twee biscuitjes drukt. Een soort zoete sandwich dus! 

Eet het lekker op op of maak een s’moresdip in een ovenschaal en zet dit op de (winter) BBQ, zoals ik met dit recept doe. Een en al heerlijkheid.

Toetje voor in je gourmetpan

Voor dit toetje houd ik de marshmallow niet boven het vuur, maar bouw ik het in het pannetje van het gourmetstel.  Leg één biscuitje, één blokje chocolade en één marshmallow in het pannetje van het gourmetstel. Even opwarmen en met 3 minuten is jouw s’mores toetje klaar. Ik gebruik trouwens dit gourmetstel, met maar liefst 10 pannetjes. Hoe handig is dat? 

Gourmet je vol 

Gourmet je vol, that’s the spirit! Op zoek naar nog meer lekkere én bijzondere recepten voor op de gourmet? Probeer dan ook deze aardappeltortilla. En wat dacht je van deze mini pizza? Ook voor deze recepten gebruik je het pannetje van je gourmet. 

Maar nu eerst: het recept voor het ultieme toetje voor in je gourmetpan: s’mores. Die vind je zoals gewoonlijk hieronder!

De ultieme gourmet smores

De ultieme gourmet smores
Totale tijd5 minuten

S’mores voor in je gourmetpannetje

Nog geen beoordelingen
Pin recept Printen

Ingrediënten

12 smores
  • 12 biscuitjes 1 pak biscuitjes
  • 12 stukjes chocola 1 reep chocolade
  • 12 marshmallows

Bereidingswijze: 

  • Leg 1 biscuitje in het pannetje, leg daar vervolgens 1 blokje chocolade op en sluit af met 1 marshmallow.
  • Zet het pannetje in het gourmetstel en wacht totdat de marshmallow gesmolten is. Dit duurt ongeveer 3 minuten.
Miljuschka in Mexico

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Miljuschka discodip culinair festival amsterdam
Discodip 2025

Mijn culinaire trip

Zin in een heerlijke dag weg en culinaire trip rond de wereld? Dat kan! Op 23, 24 en 25 mei in het Amsterdamse Bos op DiscoDip.

Naast het lekkerste eten, is er ook volop entertainment en kun je workshops en masterclasses volgen van de beste, zo ook van moi.

Bestel je tickets
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.