Frittata met kruiden en fontina kaas
Het maken van frittata is vrij eenvoudig, daarnaast is frittata een heerlijk en veelzijdig gerecht. Je kunt er van alles in stoppen. Ik zet het maar al te graag op de brunch tafel, of ik neem het mee in mijn lunchbox als ik een lange dag tegemoet ga. Energie krijg je er namelijk zeker van!

Frittata met kruiden en fontana kaas
Ingrediënten
- 6 eieren
- 50 ml melk
- zout en peper
- 2 el boter
- 100 gr Fontina kaas
- 1 tl rozemarijn
- 1 tl tijm
- 1 tl oregano
- 1 tl bieslook
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Verwarm een pan op het vuur en smelt hierin de boter.
- Klop de eieren los met de melk.
- Roer de kaas en kruiden door het mengsel.
- Giet het mengsel in de pan.
- Elke keer als er een randje gestold ei ontstaat, roer je dit los met de spatel.
- Zet het mengsel na 4 minuten in de oven voor nog eens 4 minuten.
- Laat 8 minuten afkoelen en snijd het in punten.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.