3x Mijn favoriete crêpe vullingen

Oreo cream burrito crêpe

Voor deze heerlijke Oreo cream burrito crêpe gebruik ik het liefst een gekleurde cacao crêpe. De mooie bruine kleur past goed bij de witte cream cheese, de Oreo en het rode fruit. Je krijgt deze kleur door een beetje cacaopoeder bij je beslag te doen. Door de crêpe als burrito te serveren, kun je hem gemakkelijk opeten en het ziet er ook nog eens leuk uit!

oreo crepe

Oreo cream burrito crêpe

1 van 1 stem
Pin recept Printen

Ingrediënten

1
  • 100 gr ongezouten roomboter
  • 150 gr roomkaas
  • 100 gr poedersuiker
  • 1 rol Oreo
  • 1 cacao crêpe

Bereidingswijze: 

  • Bereid de cream cheese: klop de boter romig (wit) met de keukenmachine. Voeg vervolgens de roomkaas en geleidelijk de poedersuiker toe aan de boter en klop tot een luchtige massa. Laat 15 minuten opstijven in de koeling.
  • Verkruimel de Oreo in grove stukjes.
  • Smeer de cacao crêpe in met de cream cheese. Je kunt hiervoor een pannenlikker gebruiken. Top de cream cheese met wat verkruimelde Oreo.
  • Vouw de crêpe op zoals een burrito: flip de linker en de rechterzijde voor ongeveer 1/3de naar binnen. Rol vervolgens vanaf de onderkant op naar boven.
  • Top de Oreo cream burrito af met een extra laagje cream cheese, Oreo en rood fruit.
Miljuschka in Mexico

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Bosbessen yoghurt triangle crêpe

Dat ik een fan ben van crêpes is inmiddels wel duidelijk. Ik experimenteer steeds weer opnieuw met verschillende vullingen. Deze bosbessen yoghurt triangle crêpe blijft één van mijn favorieten. Misschien wel omdat je deze makkelijk en super snel klaar maakt. Het lekkerste vind ik deze voor het ontbijt, echt een feestje om mee wakker te worden!

Wil je deze crêpes liever omtoveren tot een verrassend lekker dessert? Serveer ze dan met een bolletje bosvruchten ijs en wat warme bosbessen. Het water loopt alweer in mijn mond bij de gedachte eraan mmm…

ontbijt crepe

Bosbessen yoghurt triangle crêpe

Nog geen beoordelingen
Pin recept Printen

Ingrediënten

1
  • 150 gr Griekse yoghurt
  • 100 gr Bevroren of verse bosbessen
  • 1 crêpe
  • 1 poedersuiker

Bereidingswijze: 

  • Smeer de crêpe in met yoghurt (gebruik hiervoor bijvoorbeeld een pannenlikker) en top de helft van de crêpe met wat ontdooide bosbessen. Sla de crêpe dubbel
  • Smeer de dubbel gevouwen crêpe aan een zijde in met yoghurt en top de helft van deze dubbelgevouwen crêpe met bosbessen. Sla de crêpe nogmaals dubbel. Je hebt nu een driehoekvormige crêpe.
  • Optioneel: top de gevulde driehoekvormige crèpe af met een dotje yoghurt, wat rood fruit en poedersuiker.
Miljuschka in Mexico

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Banana split sushi crêpe

Dit is misschien wel de meest geliefde crêpe bij ons in huis: de banana split sushi crêpe. Want wees nou eerlijk, banaan en chocolade gaat toch perfect samen? En lekker simpel is het ook. Je rolt een banaan op in een chocolade crêpe en topt met hazelnoot en rood fruit. Vervolgens in stukjes snijden en je hebt een zoete sushi rol. Super leuk om te serveren!

Kun je niet met stokjes eten? No problem, gewoon lekker je handen gebruiken. Je hebt tenslotte iets gemaakt om je vingers spontaan bij af te likken.

sushi crepe

Banana split sushi crêpe

5 van 1 stem
Pin recept Printen

Ingrediënten

1
  • 1 pot hazelnoot chocoladepasta
  • 1 banaan
  • 95 gr hazelnoten
  • 1 crêpe
  • rood fruit

Bereidingswijze: 

  • Smeer de crêpe in met de hazelnoot chocoladepasta.
  • Hak de hazelnoten in grove stukjes. Besprenkel de ingesmeerde crèpe met wat gehakte hazelnoot.
  • Leg onderaan de crêpe een banaan en rol de crêpe dicht.
  • Smelt wat chocoladepasta au bain marie en zigzag de gesmolten chocoladepasta over de crêpe. Top af met de gehakte hazelnoten en wat rood fruit.
  • Snijd de gerolde crêpe net zoals sushi en serveer met sushistokjes.
Miljuschka in Mexico

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

 

Website Miljuschka CTA categoroie (2)
Discodip 2025

Mijn culinaire trip

Zin in een heerlijke dag weg en culinaire trip rond de wereld? Dat kan! Op 23, 24 en 25 mei in het Amsterdamse Bos op DiscoDip.

Naast het lekkerste eten, is er ook volop entertainment en kun je workshops en masterclasses volgen van de beste, zo ook van moi.

Bestel je tickets
Play me

Receptvideo's

Wil je nog meer lekkers van me? Kook dan met me mee! Op mijn Instagram en TikTok plaats ik dagelijks beukers van receptvideo's.