Borrelbrood
We kennen het breekbrood allemaal, maar een nieuwe variant is het borrelbrood. Dit brood beleg je van tevoren en bak je vervolgens af in de oven. Hierdoor smelt de kaas en wordt het brood heerlijk knapperig, een gouden combo.
Cheesy peasy
Een combinatie van makkelijk en lekker, wie wil dat nu niet? Dit overheerlijke brood zet je binnen een handomdraai op tafel en past perfect bij een goed gesprek, vrijmibo, of een chill avondje op de bank met en glas wijn. Aangezien het recept maar uit vier ingrediënten bestaat en het hoofdingrediënt kaas is, is dit recept niet alleen heel erg easy, maar vooral ook erg cheesy. Cheesy peasy dus.

Borrelbrood
Ingrediënten
- 1 rond brood ongesneden
- 1 blok jong belegen Uniekaas in stukjes gesneden
- 100 gram tomaten tapenade
- 1 handje basilicum
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd het brood ongeveer 2 cm horizontaal en daarna verticaal aan. Er ontstaan vierkantjes in je brood.
- Verdeel de kaas en de tapenade tussen de vierkantjes en bak het brood 15 minuten (tot de kaas gesmolten is).
- Serveer met de basilicum eroverheen.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.
