Tips voor deze snelle Halloween traktatie
Voor dit recept gebruik ik eetbare zwarte decoratiegel, maar je kunt ook heel goed een eetbare pen kopen: met zo’n decoratiestift kun je nog gedetailleerder de bananen beschilderen. Let wel goed op dat de inkt uit zo’n stift niet doorloopt!
Liever geen synthetische kleurstof gebruiken? Kies dan voor gesmolten pure chocolade. Bewaar deze spooky bananengeesten dan wel in de koelkast, om smelten te voorkomen. Een andere tip is om wat kokosolie door de pure chocolade te smelten, dan wordt de versiering van deze snelle Halloween traktatie helemaal mooi hard.

Bananengeesten
Ingrediënten
- 4 bananen
- Zwarte decoratiegel of pure chocola, gesmolten
Bereidingswijze:
- Snijd de bananen door de helft. Teken er met de decoratiegel (of gesmolten chocola) oogjes en een mondje op.

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.