Eenvoudige garnalen met hoisinsaus

10 minuten

Garnalen met hoisinsaus

Als je net als ik altijd een zak garnalen in de vriezer hebt, kun je dit snelle gerecht op elk moment in elkaar flansen. Eet de garnalen met rijst of roer er noedels doorheen, die vervolgens alle smaken van de saus opnemen.

Garnalen met hoisin

Eenvoudige garnalen met hoisinsaus

4.15 van 7 stemmen
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Bijgerecht
Keuken Aziatische
Porties 4 portie(s)

Ingrediënten
 

Ingrediënten

  • 2 el hoisin
  • 2 el sojasaus
  • 2 el rijstazijn
  • Zonnebloemolie om in te bakken
  • 600 gr rauwe garnalen gepeld of ongepeld
  • 2 bosuien
  • 400 gr gekookte noedels optioneel

Instructies
 

Instructies

  • Meng de hoisin met de sojasaus en rijstazijn. Verhit een paar eetlepels zonnebloemolie in een koekenpan op hoog vuur en leg de garnalen in 1 laag in de pan. Bak 1 minuut, draai de garnalen om en bak nog ca. 30 seconden. Blus de pan af met de saus en bak nog ca. 30 seconden. Roer het geheel goed om zodat alle garnalen bedekt zijn met saus.
  • Snijd de bosui in ringetjes en strooi over de garnalen.

Disclaimer

De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden. Deze post bevat mogelijk affiliate links. Wanneer je via deze link iets koopt, verdien ik daar een klein percentage aan.

Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.