Op zoek naar een lekker lunchrecept dat makkelijk om te maken is? Probeer dan eens mijn ansjovis recept dat bestaat uit ansjovis en mascarpone op een olijvenbroodje. Het is in feite gewoon een kwestie van het broodje beleggen met de verschillende ingrediënten en klaar ben je al! En de smaak ervan, die is echt fantastisch! Probeer het zelf maar eens en ga aan de slag met mijn heerlijke ansjovis recept.
Recept ansjovis op brood: bereidingswijze
We kunnen er natuurlijk heel veel woorden aan vuil maken, maar dit recept voor ansjovis op brood is zo makkelijk als het maar zijn kan. In een paar eenvoudige stappen maak je dit lekkere broodje en geniet je van heerlijke ansjovis met mascarpone op een broodje. Ga als volgt te werk als je (bijvoorbeeld bij de lunch) dit broodje ook wilt nuttigen:
Begin met het doormidden snijden van het olijvenbroodje. Verdeel dan de mascarpone over het broodje. Leg daar de ansjovis op en maal er naar smaak nog wat peper over. En dan? Dan ben je gewoon al klaar!
Je ziet het: iets lekkers maken hoeft helemaal niet veel tijd te kosten of ingewikkeld te zijn.

Ansjovis recept
Ingrediënten
Ingrediënten
- Olijvenbroodje
- 75 gram mascarpone
- 8 gezouten ansjovis
- Peper
Bereidingswijze:
Instructies
- Begin met het doormidden snijden van het olijvenbroodje. Verdeel dan de mascarpone over het broodje. Leg daar de ansjovis op en maal er naar smaak nog wat peper over. En dan? Dan ben je gewoon al klaar!

Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op env-miljuschka-staging2024.kinsta.cloud neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.