5x Lekkere recepten om in te vriezen

Categorieën: Kooktips

We genieten volop van de diepvriesmaand, daarom heb ik 5 recepten die makkelijk in te vriezen zijn voor je op een rijtje gezet. Alleen nog even opwarmen en klaar is kees!

1 – Volkoren pastasalade met erwtjes en kip

volkoren pastasalade

Deze heerlijke pastasalade is binnen 20 minuten klaar en kan je makkelijk invriezen, perfect als je restjes hebt die je niet weg wil gooien. 

Hier vind je het recept van de volkoren pastasalade met erwtjes en kip

2 – Vegetarische stoofschotel 

Vegetarische stoofschotel

Deze vegetarische stoofschotel zit boordevol groente en is dus lekker gezond. De bereidingstijd van deze stoofschotel is 40 minuten. Dus makkelijk om in het weekend een paar porties extra te maken om in te vriezen. Dat scheelt weer! 

Hier vind je het recept van de vegetarische stoofschotel.

3 – Pittige currysoep vol met groentes

currysoep

En pittige currysoep vol met groentes. Het is misschien niet de eerste maaltijd waar je aan denkt om in te vriezen, maar het kan zeker! 

Hier vind je het recept van de pittige currysoep vol met groentes

4 – Hartige taart met geitenkaas en gepofte tomaat

hartige taart met geitenkaas

Iets waar je na een lange werkdag niet zoveel zin meer in hebt, is lang in de keuken staan. Oplossing: een maaltijd uit de vriezer. De bereidingstijd van deze hartige taart is 50 minuten, maar kan goed ingevroren worden. Dus maak hem wanneer je tijd hebt en na een lange werkdag kan je genieten van je welverdiende hartige taart.

Hier vind je het recept van de hartige taart met geitenkaas en gepofte tomaat

5 – Vegan tofu curry met doperwtjes

Curry met tofu

Een lekkere curry die je zo uit de vriezer kan toveren. De curry is niet makkelijk te maken, maar heeft wel een aantal instructies. Maak wat extra, zodat je jezelf een andere keer de tijd bespaart. 

Hier vind je het recept van de vegan tofu curry met doperwtjes.

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Delen is fijn!