5 x de leukste en lekkerste Halloweenrecepten

Categorieën: Halloween, Receptbundels

Nog maar een paar dagen en dan is het Halloween! Niet dat er wilde Halloween parties gehouden gaan worden dit jaar, maar het is evengoed leuk om toch wat leuke snacks of koekjes te maken met de familie. We moeten er toch zelf een feestje van maken!

Halloweenkoekjes

Halloweenkoekjes

Echt veel leuker dan deze Halloweenkoekjes worden ze niet. Alhoewel ik mijn best heb gedaan in een hoog cuteness gehalte dit jaar.

Vind hier het recept voor de halloweenkoekjes

Halloween kaasballetjes

Halloween kaasballetjes

Als het een wedstrijd was voor de liefste Halloweensnack dan zouden deze te leuke kaasballetjes ongetwijfeld winnen. Maar stiekem hoort Halloween natuurlijk eigenlijk niet lief te zijn maar scary. Daar ben ik dan niet helemaal in geslaagd. Haha.

Vind hier het recept voor de Halloween kaasballetjes

Halloween spinneneitjes

Spinneneitjes

Iets enger zijn deze spinneneitjes. Maar dan wel weer heel erg lekker.

Hoe je ze maakt? Dat zie je hier!

Knakworst mummies

Halloween knakworst mummies

Halloween hotdogs. Ook weer een leuke om te maken. Laat je ze nog wat langer in de oven dan knappen de worstjes waarschijnlijk. Maakt het meteen nog scarier!

Vind hier het recept voor de Halloween knakworsten

Halloween pompoentaart

Halloween pompoen cheesecake

Geen Halloween compleet zonder op zijn minst een pompoentaart. Deze pompoentaart met bijpassend halloween spinnenweb is heerlijk!

Vind hier het recept voor de Halloween pompoentaart

Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.