Knakworst mummies voor Halloween

Tijd

Halloween worstjes!

Deze geweldig leuke worstjes zijn super om als Halloween traktatie te maken en zo makkelijk om te doen.

Ook leuk om met de kinderen te maken. Kunnen ze zich uitleven in het maken van de worstpoppetjes. Het maken is heel eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is bladerdeeg en hotdogworstjes.

Vervolgens bekleed je de knakworsten creatief met dunne reepjes bladerdeeg en zorg je dat de worsten eruit zien als heuse poppetjes. Valt er een arm of been af? Dat maakt helemaal niks uit en zorgt er alleen maar voor dat het er leuker en echter uitziet!

Halloween knakworst mummies

Halloween knakworst mummies

No ratings yet
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 10 min
Gang Snack
Keuken Halloween

Ingrediënten
 

Ingrediënten

  • 1 blik knakworsten 10 stuks
  • 3 velletjes bladerdeeg
  • fijne mosterd

Instructies
 

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200˚C
  • Laat de blaadjes bladerdeeg naast elkaar ontdooien
  • Haal de knakworsten uit het blik en dep droog. Snijd tot ongeveer 1/3 deel van de onderkant in als benen.
  • Snijd het bladerdeeg in dunne reepjes en wikkel om elke knakworst bladerdeeg, zowel om het onderlichaam en de benen als om het hoofd.
  • Bak de mummies 10 tot 12 minuten in de oven
  • Teken met mosterd oogjes op de mummies.

Disclaimer

De aangegeven voedingswaarde is gebaseerd op standaard tabellen en daarmee een geschat totaal. Aan de gegevens in de voedingswaarde tabel kunnen geen rechten ontleend worden.

Heb je dit recept gemaakt? Deel het op Instagram of Facebook En tag @Miljuschka of tag #miljuschka!
Miljuschka Witzenhausen
Miljuschka Witzenhausen is bekend als tv-kok, all round food expert bij RTL Boulevard en ze maakt culinaire reizen voor 24Kitchen. Op Miljuschka.nl neemt ze je mee in haar wereld, deelt ze de lekkerste recepten met je, geeft de beste kooktips en laat je zien dat goed en lekker eten echt niet ingewikkeld hoeft te zijn.